Veiligheidscertificaat Verreiker

Machinisten die een verreiker gaan bedienen met een hijscapaciteit van minder dan 10 ton/meter, en daarbij de machine gebruiken als hijskraan of met vorkenbord, dienen conform de huidige wettelijke regels in het bezit te zijn van aantoonbare instructies of het certificaat om de verreiker te mogen bedienen.

Bij deze cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Machine kennis
  • Inspectie van de machine
  • Bedienen van de machine
  • Inspectie hijsgereedschappen
  • Veilig hijsen en communiceren
  • Veilig werken met vorkenbord

 

Cursus:

We werken bij voorkeur in kleine groepen van 4 tot maximaal 6 personen per instructeur.

De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte brengt de cursist de in de theorie geleerde lesstof ten uitvoer.

Na afloop van de opleiding komt de machinist in het bezit van het Veiligheidscertificaat Verreiker.

 

Duur van de opleiding:

De opleiding beslaat slechts 1 dag. Op verzoek kan de opleiding ook incompany worden georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

verreiker 026mobiele torenkraan at 6Sennebogenspierings kranenheftruck 3 Linde 8tMRT2150 -2 privilege-4autolaadkraan cursusTorenkraan 123beweegbare hulpgiekKraanmachinistrupskraanmachinist autolaadkraanTelekraan machinistVerreiker Sennebogen opleidingmobiele torenkraanSmallegangentruckSpieringmanitouautolaadkraanverreikerHijsbegeleider opleidingat 5Minikraan opleidinghijsbegeleidermerlo verreikerMachinist Mobiele TorenkraanGrondverzet met hijsentelescoopkraanReachtr.1heftruck ibcTelekraan machinist met hijsbegeleiderOverslagkraan cursus machinistgrondverzet met hijsfunctie