Veiligheidscertificaat Verreiker

Machinisten die een verreiker gaan bedienen met een hijscapaciteit van minder dan 10 ton/meter, en daarbij de machine gebruiken als hijskraan of met vorkenbord, dienen conform de huidige wettelijke regels in het bezit te zijn van aantoonbare instructies of het certificaat om de verreiker te mogen bedienen.

Bij deze cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Machine kennis
  • Inspectie van de machine
  • Bedienen van de machine
  • Inspectie hijsgereedschappen
  • Veilig hijsen en communiceren
  • Veilig werken met vorkenbord

 

Cursus:

We werken bij voorkeur in kleine groepen van 4 tot maximaal 6 personen per instructeur.

De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte brengt de cursist de in de theorie geleerde lesstof ten uitvoer.

Na afloop van de opleiding komt de machinist in het bezit van het Veiligheidscertificaat Verreiker.

 

Duur van de opleiding:

De opleiding beslaat slechts 1 dag. Op verzoek kan de opleiding ook incompany worden georganiseerd. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

heftruck ibcat 5Telekraan machinistSmallegangentruckHijsbegeleider opleidingverreiker 026Grondverzet met hijsenTorenkraan 123Overslagkraan cursus machinistmerlo verreikerSennebogenVerreiker Sennebogen opleidingMinikraan opleidingmobiele torenkraan at 6manitoubeweegbare hulpgiekMachinist Mobiele TorenkraanKraanmachinistrupskraanmachinist autolaadkraanverreikerTelekraan machinist met hijsbegeleidermobiele torenkraangrondverzet met hijsfunctieheftruck 3 Linde 8tSpieringMRT2150 -2 privilege-4Reachtr.1spierings kranentelescoopkraanautolaadkraanautolaadkraan cursushijsbegeleider